Despre mine

URLATI, ROMANIA
Suntem cei care ne vom face vocile auzite , si vom da viata comunitatii noastre prin copii nostri talentati .Daca esti urlatean si vrei ca talentul tau sa fie cunoscut, vino in echipa noastra.Vrem ca aceasta minunata generatie de tineri, sa se afirme prin abilitatile si talentele ei asa cum merita.Ce isi propune .... -Vocatia fundatiei este aceea de a invata din puterea comunitatii , demersul fiecaruia la dezvoltarea personala se face cu convingerea ca puterea unei comunitati este mai mare decat aceea a tuturor membrilor comunitatii la un loc. Prin ce mijloace..... -organizeaza ateliere de creatie, seminarii, workshop-uri, intalniri, expozitii in folosul membrilor sai. -pune la dispozitia acestora spatiul de a experimenta , ca mijloc pricipal de dezvoltare si faciliteaza intalniri cu oameni pregatiti in domeniul de interes pentru dezvoltarea personala.

marți, 22 februarie 2011

Atelier pentru optimizarea si dezvoltarea personala

       Odata cu venirea primaverii, suntem chemati sa ne trezim spiritul la viata , precum ne indeamna chiar gingasii ghiocei.
      Dar ca sa stralucim in soarele minunatului anotimp, ne trebuie forta de a razbate prin omatul plin de raceala si umezeala. Lumea in care traim ne arata din abundenta raceala si umezala din relatiile noastre, si ne pune in situatia de a intelege ce trebuie schimbat pentru a fi precum florile in lumina.
       Te invit intr-o calatorie de explorare   a spatiului  interior , de indentificare a ceea ce trebuie aruncat peste bord, de a aduce la suprafata a ceea ce vei gasi in spatele umbrelor care te insotesc.
       Fiecare intalnire va avea aplicatii practice  si se va lucra cu problemele personale ale fiecarui participant in parte , pentru ca suntem unici.
        Atelierul va fi coordonat de psihologul Gabriela Enache .
Inscrierile se fac la adresa  enachegabi2804@yahoo.com sau telefon 0732133694.


    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu