Despre mine

URLATI, ROMANIA
Suntem cei care ne vom face vocile auzite , si vom da viata comunitatii noastre prin copii nostri talentati .Daca esti urlatean si vrei ca talentul tau sa fie cunoscut, vino in echipa noastra.Vrem ca aceasta minunata generatie de tineri, sa se afirme prin abilitatile si talentele ei asa cum merita.Ce isi propune .... -Vocatia fundatiei este aceea de a invata din puterea comunitatii , demersul fiecaruia la dezvoltarea personala se face cu convingerea ca puterea unei comunitati este mai mare decat aceea a tuturor membrilor comunitatii la un loc. Prin ce mijloace..... -organizeaza ateliere de creatie, seminarii, workshop-uri, intalniri, expozitii in folosul membrilor sai. -pune la dispozitia acestora spatiul de a experimenta , ca mijloc pricipal de dezvoltare si faciliteaza intalniri cu oameni pregatiti in domeniul de interes pentru dezvoltarea personala.

joi, 10 martie 2011

RÂUL CARE CURGE

                                       
        Viata noastra incepe din punctul in care prima respiratie permite luminii divine sa se aseze in minunatul nostru trup.Atunci aducem cu noi toata bogatia daruita de creator si de strabunii nostri.
      Avem in ADN -ul nostru, toata aceasta informatie criptata care sta in asteptare pana cand suntem pregatiti pentru ea.Uneori dureaza o viata sa o descoperim  iar cateodata doar batem la usa si ni se permite accesul spre ea. Cheia  sta la fiecare din noi , nu trebuie decat sa  avem curajul sa o folosim.
      Drumul catre aceasta usa il cunoaste chiar pazitorul acelui taram .Eu m-am imprietenit cu el, L-AM CHEMAT  si cu ochii de copil am permis vederea lui.
      Am vrut sa experimentez viata unui rau vesel si curgator , care in drumul sau intalnind  radacinile copacilor dar si  pietre mari , a trebuit sa faca dovada alinierii dorintei sufletului  cu  cea a mintii.
      Impactul lovirii propriei lui energii de cea a radacinilor, creaza un mic vartej in care el desi consuma un fel de energie , invata sa iubeasca radacina , care se afla acolo implinindu-si  menirea si nestiind ca poate sa-l incurce pe raulet.
      Plinsul lui si teama ca nu o sa poata sarii peste radacina ,  se aude ca o melodie pe care o aud pasarile , oamenii , si toata padurea si asta trezeste la viata toata creatia.
      Dar in caderea lui intalneste piatra , care il roaga frumos sa o ajute sa se slefuiasca sa nu mai fie taioasa , si astfel toata furia lui este transformata in mangaiere pentru mica piatra, el nedorind  sa ii produca durere, mai multa decat isi produce ea singura, crezand ca este taioasa.
     Vazand ce fericita este piatra, a uitat de durerea si spaima lui , si a realizat ca fara sa stie a fost de folos cuiva dar a facut si urmatorul pas, asa ca a invatat sa curga si mai vesel la vale .
    Nici nu il mai intereseaza unde este capatul drumului si ce se afla acolo, pentru ca in  tot acest drum pe care il face traieste bucuria  la fiecare pas.

Munay IDA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu