Despre mine

URLATI, ROMANIA
Suntem cei care ne vom face vocile auzite , si vom da viata comunitatii noastre prin copii nostri talentati .Daca esti urlatean si vrei ca talentul tau sa fie cunoscut, vino in echipa noastra.Vrem ca aceasta minunata generatie de tineri, sa se afirme prin abilitatile si talentele ei asa cum merita.Ce isi propune .... -Vocatia fundatiei este aceea de a invata din puterea comunitatii , demersul fiecaruia la dezvoltarea personala se face cu convingerea ca puterea unei comunitati este mai mare decat aceea a tuturor membrilor comunitatii la un loc. Prin ce mijloace..... -organizeaza ateliere de creatie, seminarii, workshop-uri, intalniri, expozitii in folosul membrilor sai. -pune la dispozitia acestora spatiul de a experimenta , ca mijloc pricipal de dezvoltare si faciliteaza intalniri cu oameni pregatiti in domeniul de interes pentru dezvoltarea personala.

vineri, 11 februarie 2011

UN CAVALER AL VINULUI A PLECAT

      AZI , doresc sa ii fiu recunoscatoare unui suflet care de putin timp a inceput o calatorie catre lumina divina.
     Am invatat de la el iubirea pentru pamant, aceea iubire care permite manifestarea la maximum de potential , lasandu-l sa isi arate minunata fata , darnica si hranitoare.
    Drumurile noastre s-au intalnit pe cararea ce leaga vinul de viata.
    Pasiunea lui de a face viticultura,  m-a fermecat  cu autenticitatea celui care recunoaste in pamantul pe care calcam, sursa de viata si de poveste.
     A creat o poveste minunata .... cea a ,,Cavalerului care a sosit la tipul potrivit sa salveze frumoasa domnita , uitata intr-un castel c-am prafuit'' , pentru ca domnita (mama pamant) nu isi mai vedea rostul intr-o comunitate in care pretul pamantului este doar BANUL, si de undeva din lumea mare EL, a sosit si cu sufletul luminos a facut ca vinul lui sa strabata lumea .
     Acest minunat cavaler a dus faima zonei viticole Ceptura in toate expozitiile viti-vinicole din multe zone ale lumii, pentru ca a insuflat celor cu care a lucrat, iubirea pentru lucrul bine facut.
     A stiut sa creasca zei,  care sa lucreze pamantul asa cum  insusi Dionysos ar fii facut-o.Si eu ma numar printre acesti oameni , si cred ca iubirea mea pentru vita de vie ma facut sa ma intersectez cu drumul lui.
      Ceea ce am primit  ca invatatura de la el este lectia ,, de a fi la locul potrivit, cu simitirea  si menirea ta'' , de a fi tenace in telul tau , pentru ca atunci cand iti este dat sa faci ceva , TREBUIE SA RASPUNZI PREZENT.
      Am avut o colaborare frumoasa pentru care pot sa fiu RECUNOSCATOARE.
      Nu este o intamplare ca a dorit sa lase urme in acest locul minunat care este tara noastra, pentru ca sufletul lui era asemanator noua, iar trupul sau se va  odihni tot aici.

     Am sa aprind o lumanare si am sa inchin o cupa de vin rosu , urandu-i calatorie usoara in drumul spre lumina , iar de acolo sa continue sa vegheze asupra vitei de vie, din minunata Românie.

cu consideratie,
Gabriela ENACHE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu