Despre mine

URLATI, ROMANIA
Suntem cei care ne vom face vocile auzite , si vom da viata comunitatii noastre prin copii nostri talentati .Daca esti urlatean si vrei ca talentul tau sa fie cunoscut, vino in echipa noastra.Vrem ca aceasta minunata generatie de tineri, sa se afirme prin abilitatile si talentele ei asa cum merita.Ce isi propune .... -Vocatia fundatiei este aceea de a invata din puterea comunitatii , demersul fiecaruia la dezvoltarea personala se face cu convingerea ca puterea unei comunitati este mai mare decat aceea a tuturor membrilor comunitatii la un loc. Prin ce mijloace..... -organizeaza ateliere de creatie, seminarii, workshop-uri, intalniri, expozitii in folosul membrilor sai. -pune la dispozitia acestora spatiul de a experimenta , ca mijloc pricipal de dezvoltare si faciliteaza intalniri cu oameni pregatiti in domeniul de interes pentru dezvoltarea personala.

miercuri, 9 februarie 2011

PASII CATRE SUCCES

Urmatorul articol  vine sa sintetizeze cum sa poti face transformarea din viata ta , este o traducere. Originalul, scris de autoarea americana Anisa Aven, il gasiti la www.law-of-attraction-info.com/manifest.html

1. Pastreaza-ti OBIECTIVUL în minte. Intreaba-te, cum ma va afecta calitativ in bine realizarea obiectivului meu ? De ce imi doresc acest lucru ? Imi va aduce mai multa Iubire, Armonie, Bucurie, Liniste, Intelepciune si Prosperitate ? De indata ce ti-ai identificat adevaratul scop, fa tot ce-ti sta in puteri pentru a simti imbunatatirea calitativa inainte de atingerea obiectivului, si vei atinge, in mod constient, o armonie vibrationala cu obiectivul dorit. Cand atingi armonia vibrationala sau identitatea magnetică cu dorinta ta, obiectul dorintei tale sau ceva mai bun TREBUIE sa apara in viata ta – deoarece aceasta este Legea !
2. IDENTIFICA ceea ce-ti doresti. Regula numărul 1 pentru Realizarea Viselor este ‘tine ochii pe minge’ ! Universul nu proceseaza negativitatea – doar afirmatiile pozitive ! Prin urmare, intrebarea la care trebuie sa va ganditi este : ce imi doresc ? Problema NU este ce anume nu imi doresc – ci doar sa identific ce anume imi doresc CU ADEVARAT.
3. ASTEAPTA-TE ca visele sa devina realitate ! Asteptarea increzatoare stimuleaza dorinta si deschide pista ca visele sa ‘aterizeze’ rapid, usor si bland. In plus, avand asteptarea drept combustibil, va fi mai putin probabil sa ramai in pana de ‘combustibilul dorintei’ !
4. IMAGINEAZA-TI-L în prezent. Imagineaza-ti cum se SIMTE sa ai ceea ce iti doresti CHIAR ACUM ! Punctul de atractie este chiar acum. Prin urmare, orice lucru asupra caruia esti concentrat chiar acum si pe care il simti este cel cu care esti în armonie vibrationala si pe care-l atragi in viata ta.
5. Fii eficient ENERGETIC- fii constient de ‘energia’ ta. Pastreaza in minte ideea ca energiile asemanatoare se atrag – prin urmare, ‘ceea ce semeni vei culege’. Daca simti ca iti lipseste ceva, nu vei face decat sa atragi mai multa ‘lipsa a acelui lucru’. Pe de alta parte, cand alegi in mod constient sentimente şi puncte de focalizare pozitive, acest lucru te va mentine in linie cu dorintele tale.
6. Mentineti o FOCALIZARE ‘LASER’ asupra lucrului pe care-l doriţi. Acordaţi-i atentia voastră. Folositi unelte precum stabilirea telurilor, scrierea si repetarea afirmatiilor, vizualizare, harti ale comorii, ‘cercuri’ ale creatiei şi meditatie. Relaxati-va, ascultati-va interiorul, spuneti afirmatia si vizualizati actiunea si sentimentul ce le insoteste. Amintiti-va, ‘Oriunde va veti duce, acolo va veti gasi !’ – prin urmare, FITI mental si emotional acolo unde doriti sa MERGETI fizic.
7. Fiti DETASATI. Mentineti-va dorintele dar nu va atasati de obtinerea rezultatului specific. Niciodata sa nu limitati Universul fiind dezamagit ca ceea ce doriti nu se afla in viata voastra chiar acum sau nu vine asa de rapid precum credeti ca ar trebui. Fiti atenti la atasamentul de detalii in ce priveste cum, cand, unde si cine. Intoarceti-le catre Divinitatea interioara si ‘dati drumul’ visului cu afirmatii de genul « Aceasta sau ceva mai bun se manifesta in viata mea chiar acum . Las totul deoparte si sunt pregatit sa primesc tot ce e mai bun. » PERMITE universului să-l lase să curgă spre tine – uşor !
8. APRECIAZA si pastreaza o ATITUDINE DE RECUNOSTINTA. ‘Savureaza’ momentul si apreciaza tot ceea ce ai. Fii constient de orice oportunitate ce iti apare în cale si respecta locul unde te afli pe calea ta. Priveste fiecare experienta ca nefiind nici bună nici rea, ci o oportunitate de a invata si de a te dezvolta. Nu te mustra atunci cand faci cate o greseala. Construieste-ti o afirmatie pozitiva (ce descrie performanta ta exacta) la timpul prezent si permite luminii tale sa straluceasca ! Priveste prin ochii iubirii. Alege sa traiesti in bucurie si raspandeste-o catre toti cei pe care-i intalnesti !
9. Lasa TRECUTUL si urmeaza-ti INIMA ! O dată pentru totdeauna. Elibereaza-te de temerile si prejudecatile ce vin din experientele trecute.
“Cerul nu este dincolo de nori…este chiar dincolo de temerile noastre.” Regretul si frica sunt hotii ce ne fura ziua de astazi. Acepta responsabilitatea pentru viata ta. Intelege ca nu exista victime. Asta inseamna a uita si a ierta cu adevarat, a trai fara judecati, a arunca bagajul vechi si a trai total prezent în momentul de acum, urmand indrumarea si dorintele inimii pentru ziua de maine. Inima ta nu va vorbi niciodata in frică – doar in iubire. Urmeaza-ti inima si vei avea tot ceea ce-ti doresti.
10. PUNE-TI VISE MARETE ! Cere mai mult decat ai nevoie. Tu esti copilul unui tata bogat din ceruri – revendica-ti dreptul Divin din nastere la nelimitata Prosperitate, Pace, Bucurie, Iubire şi Armonie. Cere tot ceea ce-ti doreşti (în concordanta cu propriile valori) si ai incredere sa te relaxezi si sa te bucuri de propria calatorie. « Adevar va spun Eu vouă : Daca veti avea credinta cat un bob de mustar veti spune muntelui aceluia sa se mute de acolo, si el se va muta. Nimic nu va va fi imposibil » (Matei 17:20).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu