Despre mine

URLATI, ROMANIA
Suntem cei care ne vom face vocile auzite , si vom da viata comunitatii noastre prin copii nostri talentati .Daca esti urlatean si vrei ca talentul tau sa fie cunoscut, vino in echipa noastra.Vrem ca aceasta minunata generatie de tineri, sa se afirme prin abilitatile si talentele ei asa cum merita.Ce isi propune .... -Vocatia fundatiei este aceea de a invata din puterea comunitatii , demersul fiecaruia la dezvoltarea personala se face cu convingerea ca puterea unei comunitati este mai mare decat aceea a tuturor membrilor comunitatii la un loc. Prin ce mijloace..... -organizeaza ateliere de creatie, seminarii, workshop-uri, intalniri, expozitii in folosul membrilor sai. -pune la dispozitia acestora spatiul de a experimenta , ca mijloc pricipal de dezvoltare si faciliteaza intalniri cu oameni pregatiti in domeniul de interes pentru dezvoltarea personala.

luni, 2 mai 2011

PADUREA CONACULUI BELLU - FERICITA

      Sambata  30 aprilie 2011 in frumosul parc al orasului meu, pasarile ne-au chemat la o mare sarbatoare.Erau asezate pe ramurile crude ale copacilor , si isi cantau fericirea vazandu-ne pe noi , tinerii acestui oras hotarati sa ii schimbam fata .
       Am pornit in actiunea de curatare a parcului cu inimile pline de bucurie , pentru ca  sosise timpul sa manifestam recunostinta noastra fata de natura.Copii de toate varstele din scolile orasului, au venit doar la un semnal, sa stranga ceea ce semenii  au lasat in urma lor prin padurea cea minunata.
       Unii au facut-o cu bucurie , altii au fost mahniti de gestul nepasator de a arunca gunoaie in iarba proaspata, dar importanta a fost lectia primita de fiecare participant.
       Suntem parti ale unei comunitati care nu mai respecta nici o regula, iar tinerii au nevoie de modele pe care sa le urmeze.De aceea, acest eveniment deschide seria unor manifestari care vor fi dedicate transformarii constiintei lor , stiind ca cel mai bun exemplu este cel in care actionezi , si nu vorbele mestesugite.
      Spectacolul pe care padurea in cantecul ei l-a oferit, a fost completat de cantecul chitarelor si al vocilor cristaline ale acestor frumosi copii din  Urlati.
       Cadrul natural minunat , soarele ,   si sufletele lor deschise  au   lasat in amintirea tuturor  o zi MAGICA , creata de ei insisi prin trairile intense , prin curiozitatea de a ramane pana la finalul actiunii ca sa inteleaga tot mesajul ,  prin capacitatea lor de a permite sa vina spre ei informatii noi si abordari necunoascute lor pana la acel moment.
     Eu  personal am inteles lectia  PREZENTEI , respectiv  sa fii in locul si la momentul potrivit, iar cu puterea intentiei tale sa faci ca lucrurile sa se materializeze , astfel incat sa fi aliniat cu vorba , gandul si fapta, iar finalul actiunii tale sa deschida si altora  un canal de comunicare cu intentia ta.
    Am fost fericita vazand sclipirea din ochii copiilor  si mesajul de la finalul acelei zile a fost   '' mai vrem sa participam la acest gen de actiune''.
       Vom fi acolo periodic, pentru ca stiu ca acel loc  este inima orasului meu, si ii astept pe toti copii care doresc sa isi manifeste talentul in cantec , poezie , pictura si alte aptitudini, sa dam ritmul acelei inimi , astfel incat toate inimile noastre..... (de parinti obositi sau prea preocupati de treburile zilei, de invatatori care am uitat de farmecul  meseriei de indrumator, de autoritati care uitam sa punem copii pe primul loc - ei fiind cei care ne vor inlocui) .........sa bata la unison cantecul bucuriei, curajului, acceptarii si tolerantei.


FELICITARI TUTUTOR COPIILOR CARE AU FOST PREZENTI !
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu