Despre mine

URLATI, ROMANIA
Suntem cei care ne vom face vocile auzite , si vom da viata comunitatii noastre prin copii nostri talentati .Daca esti urlatean si vrei ca talentul tau sa fie cunoscut, vino in echipa noastra.Vrem ca aceasta minunata generatie de tineri, sa se afirme prin abilitatile si talentele ei asa cum merita.Ce isi propune .... -Vocatia fundatiei este aceea de a invata din puterea comunitatii , demersul fiecaruia la dezvoltarea personala se face cu convingerea ca puterea unei comunitati este mai mare decat aceea a tuturor membrilor comunitatii la un loc. Prin ce mijloace..... -organizeaza ateliere de creatie, seminarii, workshop-uri, intalniri, expozitii in folosul membrilor sai. -pune la dispozitia acestora spatiul de a experimenta , ca mijloc pricipal de dezvoltare si faciliteaza intalniri cu oameni pregatiti in domeniul de interes pentru dezvoltarea personala.

duminică, 15 mai 2011

SEARĂ LA CONACUL BELLU


  
 Am participat cu drag la o sarbatoare nocturna la Conacul Bellu, organizata de gazda acestuia, muzeografa Gabriela Nicolau si echipa ei.


Pot spune ca am simtit inima orasului bătand in acea seară , printre miresme de primavară in prag de seară, lumini de felinare si iz de istorie, dar nimic nu era vechi.....totul era nou ...cuprins de culoarea si parfumul florilor pe care cu drag cei din echipa muzeului le-au pus in brazdă, de acordurile de chitară clasică pe care copii din liceul Brancoveanu le-au lasat sa ne insotească , si la final ... de frumosul spectacol al luminilor pe cer ,  lansat  ca un mesaj pentru cei care nu au putut fi prezenti.
   


 Conacul a fost in sarbatoare , ca atunci cand astepti toata familia să se reunească la masa de duminica.

     Am vazut o alta fată a camerelor , care  dintr-o dată, arătau calde si pline de viata, erau flori si lumanări aprinse, masa din sufragerie era pregatită ca si cand bucatele si musafirii urmau sa se aseze  de indată.
 
 Cei prezenti erau adevarata familie, pe care cu drag in acel timp din urmă , boierul Belio si -a dorit sa o stie că vine in fiecare duminica la masa de prinz sau de seara.
     
Dorinta lui de atunci este implinită , cu fiecare om care ii trece pragul, pentru că o astfel de mostenire este o comoară inestimabilă pentru fiecare dintre noi.
    
 Felicitari celor care au pus iubirea lor in fiecare gest , pentru ca... TOTUL A FOST MINUNAT.
   
Iar  celor care urmează sa vină  in vizita  le spun un secret.
....minunătia este in  noi , iar lumea din jur o reflectă. 

Gabriela Enache 


                           
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu