Despre mine

URLATI, ROMANIA
Suntem cei care ne vom face vocile auzite , si vom da viata comunitatii noastre prin copii nostri talentati .Daca esti urlatean si vrei ca talentul tau sa fie cunoscut, vino in echipa noastra.Vrem ca aceasta minunata generatie de tineri, sa se afirme prin abilitatile si talentele ei asa cum merita.Ce isi propune .... -Vocatia fundatiei este aceea de a invata din puterea comunitatii , demersul fiecaruia la dezvoltarea personala se face cu convingerea ca puterea unei comunitati este mai mare decat aceea a tuturor membrilor comunitatii la un loc. Prin ce mijloace..... -organizeaza ateliere de creatie, seminarii, workshop-uri, intalniri, expozitii in folosul membrilor sai. -pune la dispozitia acestora spatiul de a experimenta , ca mijloc pricipal de dezvoltare si faciliteaza intalniri cu oameni pregatiti in domeniul de interes pentru dezvoltarea personala.

sâmbătă, 26 martie 2011

SCRISOARE DE MULTUMIRE


Fundatia  HUMANITAS 2000 UrlatiPentru toti participantii la campania de plantare
Urlati , 26 03 2011
 
 
       Gestul vostru de a fi alaturi in actiunea de inverzire  a locului in care cu totii traim, a fost onorant pentru organizatia noastra, dar si pentru fiecare din voi, intrucat  ati facut dovada ca impreuna, dascali, elevi, padurari, parinti, reprezentanti ai autoritatii locale, sponsori, ati  dat viata  multor lectii predate si insusite deopotriva.
        Au fost lectii despre mama natura, omenie, bucuria de a fi o comunitate in cel mai frumos sens, simplitate, devotament, altruism, generozitate, copilarie, maturitate, intr-un cuvant  O FAPTA BUNA.  
     Copaceii plantati ( 16000 pe 4 HA) de cei 700 de participnti, vorbesc si sunt o dovada ca in doua ore si jumatate am avut energia necesara realizarii unei lucrari care se va face auzita in timp si spatiu, chemandu-va sa  va onorati in continuare prin gesturi simple, care  vor constitui cu adevarat temelie pentru propria voastra viata.
      Ati plantat viata, si rasplata va fi ca invatatura luata in ziua de sambata 26 martie 2011  va ramane in memoria personala dar si colectiva  si  isi va arata roadele  sub forma bucuriei din suflet, exact cum a fost si participarea voastra.  
     Am vazut sub soarele care ne-a vegheat,  hotararea de a duce la capat fiecare partea lui de treaba in care s-a angajat, astfel ca la final, fiecare s-a intors in liniste, dar in bucurie spre casa lui, cu multumirea lucrului bine facut.  
      In numele organizatiei noastre va multumesc ca ati facut posibila acesta zi cu menirea ei speciala ,,de a fi exemplu pentru ceilalti membri ai orasului nostru’’, de a participa in actiuni similare, iar voi copiii,  v-ati ridicat  LA INALTIMEA ASTEPTARILOR.  Parintilor  vostri le multumesc pentru ca v-au creat  acest potential de frumusete, bucurie, echilibru si armonie .
       Le multumesc dascalilor ca nu au uitat menirea lor, de a fi calauze pentru comunitate, menire care le-a fost daruita si pe care azi au folosit-o intr-un scop care le face cinste.
        Le multumesc padurarilor care ne-au predat o lectie despre munca lor, care ar trebui  respectata, intrucat cu totii avem nevoie de paduri sanatoase, de aer curat, de natura in echilibru.
       Le multumesc sponsorilor care s-au ingrijit de hrana si  transportul nostru si ii asigur ca gestul lor tine balanta echilibrului in viata. 
       Le multumesc  autoritatilor locale care vad in comunitatea pe care o reprezinta, o mare familie, a carei CASA  primitoare  este deschisa pentru noi toti, iar in gradina ei fiecare copil de azi, va creste intr-un  copac falnic, pe care se va sprijini candva aceasta familie.
      Multumesc Asociatiei Social Eco Team care ne-a permis  ca impreuna sa facem O FAPTA BUNA !   
Psiholog  Gabriela ENACHE ,
Director Educativ 

Un comentariu: