Despre mine

URLATI, ROMANIA
Suntem cei care ne vom face vocile auzite , si vom da viata comunitatii noastre prin copii nostri talentati .Daca esti urlatean si vrei ca talentul tau sa fie cunoscut, vino in echipa noastra.Vrem ca aceasta minunata generatie de tineri, sa se afirme prin abilitatile si talentele ei asa cum merita.Ce isi propune .... -Vocatia fundatiei este aceea de a invata din puterea comunitatii , demersul fiecaruia la dezvoltarea personala se face cu convingerea ca puterea unei comunitati este mai mare decat aceea a tuturor membrilor comunitatii la un loc. Prin ce mijloace..... -organizeaza ateliere de creatie, seminarii, workshop-uri, intalniri, expozitii in folosul membrilor sai. -pune la dispozitia acestora spatiul de a experimenta , ca mijloc pricipal de dezvoltare si faciliteaza intalniri cu oameni pregatiti in domeniul de interes pentru dezvoltarea personala.

duminică, 19 octombrie 2014

MasterChef - PASTEL DE TOAMNA CU AROME DE BUCATARIE


  În fiecare anotimp parcul Bellu reușește să mă cheme în mod misterios, să mai decopăr
ceea ce cu iubire au lasat înaintașii mei, cei care l-au construit pentru noi, cei de azi
, fie cei care se îngrijesc de acest loc.
Candva mi-am propus ca acest loc să fie centrul nostru de întâlnire ,al celor care vin la acțiunile
fundației.Si, pentru că universul este întotdeauna atent la cerințele noastre,
m-a provocat cu o experiență culinară în mijlocul naturii.
Propunere greu de refuzat din partea mea , așă că am răspuns solicitării unei echipe fascinante
–o echipa care ne-a oferit nouă tuturor participanților, o lecție de profesionalism , despre cum să iți faci treaba ta și cum să te armonizezi cu ceilalți în înfăptuirea unui scop.
Într-o autentică zi de toamnă a lui octombrie 2014, ceața , soarele, galbenul frunzelor și cântecul
păsărelelor s-au întâlnit la masa pregătită de concurenții emisiunii ,, MASTER CHEF’’ cu copii din Liceul Brâncoveanu Vodă și Scoala generală ‘’Cănuță Ionescu’’ alături de cadrele lor didactice.
A fost o zi plină de bucurie și miresme de mâncare , o zi în care am privit cum lucrează echipa de
televiziune de la PRO TV , învătând că în spatele ecranului de sticlă, regăsim efortul plin de bucurie al celor care transpun emoțiile participanților și transferă către noi privitorii de acasă, mesajul competiției,
al participării pline de bucurie , al respectului și întrajutorării celor de lângă noi.
Cadrele didactice și elevii din cele două școli, au răspuns așa cum o fac de fiecare dată , cu o autentică dorință de a participa la încă o experiență, în care copii pot să se manifeste în spirit liber și creativ , jurizând
modul cum concurenții au pregătit fiecare fel de mâncare.
Deasemenea, autoritățile locale( Primăria Urlați, Poliția Locală Urlați,) au făcut ca acest minunat eveniment și unic pentru comunitatea noastră să se poată desfășura în excelente condiții .
Fundația HUMANITAS 2000 multumește pe aceasta cale celor ce au participat la eveniment și ECHIPEI PRO TV –cea care a făcut ca parcul Bellu să cunoască o nouă experiența oferită de oameni minunați pentru alți oameni minunați , în care BUCURIA copiilor a fost dezideratul tuturor.

Cu bucurie,
Gabriela Enache
Fundaţia Humanitas 2000

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu